Kvalitetskoordinator

Kunne du tænke dig at arbejde med kvalitet, og kan du se dig selv i rollen som kvalitetskoordinator i en innovativ produktionsvirksomhed med speciale i modulært byggeri? Så har vi her en spændende nyoprettet stilling til dig.

I Ipart Group leverer vi modulbyggerier indenfor vaskehaller, el-ladestationer og tankstationer. Vores vision er at blive Europas mest attraktive partner indenfor bæredygtige modulbyggerier samt kloge og præcise konceptdesigns, der skaber værdi for os alle. Du kan læse mere om os på www.ipartgroup.dk. 

 

Din nye hverdag

Du vil blive en del af vores kvalitetsafdeling, hvor du, i samarbejde med den kvalitetsansvarlige, vil komme til at arbejde med strukturering og optimering af arbejdsgangene på tværs af virksomheden. Vi leverer produkter af en meget høj standard, der kræver et kontinuerligt fokus på løbende forbedringer og udviklingsmuligheder. Du vil derfor som en del af hverdagen arbejde sammen med både vores design- og udviklingsafdeling, samt konstruktions- og produktionsafdelingen.

  • Strukturering og koordinering af arbejdsgange i samarbejde med kvalitetsansvarlig
  • Assistere ved interne og eksterne audits
  • Hjælpe med implementering og drift af ISO9001, evt. 14001 og 45001
  • Hjælpe med vedligeholdelse af EN1090
  • Koordinerende rolle i forbindelse med udviklingsprojekter og løbende optimering
  • Udarbejde internt uddannelsesmateriale og assistere med uddannelsesforløb i forbindelse med kvalitetsprojekter

 

Din profil

Vi søger en struktureret og detaljeorienteret person, som trives med at have en stor berøringsflade både internt og eksternt. Har du erfaring fra en kvalitetsafdeling, er det en fordel, men vi er åbne overfor helt andre baggrunde.

Det vigtigste er, at du trives i en administrativ rolle, hvor omdrejningspunktet er optimering og kvalitetssikring på tværs af hele organisationen, og at du sætter en ære i at arbejde med en høj grad af struktur i hverdagen. Du arbejder hjemmevant i Excel og PowerPoint.

 

Ansættelse og vilkår

Du vil blive tilknyttet vores kvalitetsafdeling med base i Hammel. Løn og ansættelsesvilkår afspejler stillingen og du vil referere til Head of Quality, Brian Feldt Larsen.

Vi har sundhedsforsikring, massageordning og fælles madordning. Samtidig gør vi meget ud af vores fællesskab i form af sociale arrangementer.

Tiltrædelse: hurtigst muligt efter aftale.

 

Ansøgning

Hvis du synes, at stillingen lyder interessant, så send din ansøgning gennem nedenstående link. Vi gennemgår løbende ansøgninger og lukker opslaget, når vi har fundet den rigtige medarbejder.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til vores eksterne HR Partner Mads Peter Østergaard på tlf.: 21709508 eller til Head of Quality, Brian Feldt Larsen, på tlf.: 28608350.

 

Om Ipart Group

Hos Ipart Group arbejder vi sammen i et tæt og uformelt miljø, hvor vi altid er parate til at hjælpe hinanden. Vores arbejdsopgaver kræver, at vi er gode til at arbejde sammen, så du vil altid have et stærkt bagland til at hjælpe dig i hverdagen. Vi er lige flyttet i nybyggede lokaler på Frankrigsvej nr. 1 i Hammel.

Vi er ca. 50 engagerede og motiverede medarbejdere, der har let ved smil og grin i hverdagen, og vi glæder os til endnu en ny kollega, som vil være med på vores udviklingseventyr. Ipart er kåret som Gazelle-virksomhed af Børsen i 2019 og 2020.

Du kan læse mere om os på www.ipartgroup.dk.