Et certificeret udviklingshus med speciale i bæredygtige og modulære bygge­koncepter

Velkommen til Ipart.
Vores speciale er modulære byggekoncepter. Vi har omfattende erfaring inden for stålproduktion, montage og bearbejdning.

Vi designer, udvikler og opsætter blandt andet præfabrikerede tankstationer, der er at finde over hele landet. Og vi kan også hjælpe dig med netop dit byggekoncept.

Hos Ipart følges opgaver fra start til slut. Vi er både grundige og lette at snakke med. For os er det afgørende, at samarbejdet med vores kunder afspejler en fælles forståelse for opgaven såvel som et fælles værdisæt.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

TILGANG

Udvikling, produktion & montage

Ipart råder over egne topmoderne produktionsfaciliteter i Hammel i kraft af et tagdækket produktionsareal på 3200 m².

Egne maskiner
til stans

EN-1090 certificeret
CE-mærket (Maskindirektivet)

3D
visualisering

Egne konstruktører
og designere

DET FÅR DU HOS IPART

Innovationskraft der skaber merværdi

VI STRÆBER EFTER

Bæredygtig produktion

Hos Ipart stræber vi løbende efter at udvikle os, så vi bedst muligt opfylder både nuværende og kommende generationers behov uden at bringe miljøet i fare.

Vi ønsker, at miljøbelastningen gradvist nedbringes og bliver målbar. En rejse vi fortsætter på, så vi får mulighed for at tære endnu mindre på Jordens ressourcer.

Vision

“Europas mest attraktive partner indenfor bæredygtige modulbyggerier samt kloge og præcise konceptdesigns, der skaber værdi for Os alle.”

Mission

“Vi skaber merforretning for virksomheder, der har adgang til store kundegrupper med transportmidler. Ved at sætte os ind i kundens behov tilbydes præfabrikerede og skalerbare totalløsninger – gennem en stærk innovationskraft.”